About Me

My photo
I am optimistic and sentimental to the point of being annoying, especially to people who think that being cynical and cold is cool. Everyday, I thank Allah for everyday things like the ability to breathe, the ability to love, the ability to laugh, and the ability to eat and drink.

Friday, October 31, 2008

saya.

saya eja.
saya 18 tahun.
saya duduk selangor.
saya study kat port dickson.
saya ambik cos sains setiausaha.
saya ada 3 beradik.
saya yang bongsu.
saya ada 2 kakak.
saya ada seekor anak nama kiki.
saya juga ada 3 ekor cucu nama pirate, putih & pinky.
saya sayang keluarga saya.
saya sayang kawan-kawan saya.
saya suka makan & minum.
saya suka tidur.
saya suka nyanyi.
saya suka blogging, myspace-ing, friendster-ing, facebook-ing & so on.
saya suka mengarut.
saya suda bosan.
sekian saja daripada saya ;)

Thursday, October 30, 2008

gemukkah saya?


aha.
gedik.
gambar ini saya rakamkan ketika dalam kereta otw ke keramat.
mengapakah semua orang cakap saya gemuk?
saya rasa saya masih macam dulu.
kurus, tinggi, lagi menawan.
kah3.
mereka-mereka yang terbaca entry ini,
minta maaflah.
saya memang macamni.
haha.
saya tak gemuk oke.
please la!

betul ke saya tak balik minggu ni?

oh.
seperti kebiasaannya pada hari jumaat begini,
pasti sayalah orang yang paling bahagia sebab nak balik rumah nun di klang sana!
tapi minggu ni saya tersadai seorang diri di dalam bilik r211r ini.
centa hati saya yang bernama amoy n deana suda pergi ke kelas shorthand.
roomate kesayangan juge sedang berada di dalam kelas.
mati kutu saya dibuatnya.
uwaaaa.
nak balik!
:(

tak bole tido :(

mengapakah?
adakah saya terlalu memikirkan masalah-masalah yg saya hadapi lately?
saya tak suka nak fikir kan pasal tu semua.
saya tak bole tido sebab saya sibuk on9.
berborak dgn cik anot di ms tentang seorang perempuan saiko yg sememangnya menakutkan.
n saya sedang busy berSMS dgn cik afiq.
ops,
tersebut nama pulak.
haha.
jgn mara ea.
actually afiq (bukan nama sebenar).
heee :)
ily, sayang!
bluekk :p

jangan pernah berubah.

bila hati dah tak suka nak buat macamana?
oh gosh.
saya sayang dia.
tapi saya tak nak terima dia.
kenapa?
sebab saya dah tawar hati dengan orang seperti itu.
saya suka orang lain.
tapi buat sekian kalinya,
saya terpaksa menawarkan hati saya!
saya takkan terima orang yang macamtu.
saya benci.
kenapa susah nak cari orang lelaki yang betul-betul bole setia kpd seorang perempuan saja?

crazyness.

setelah melewati roxy.com bersama amoy terchenta,
sambil menjerit-jerit seperti orang yang dirasuk hantu shaitan,
inilah hasilnya.
haha :)
kami hanya mampu tersenyum dan menelan liur apabila melihat semua koleksi di web tersebut.
kan, moy?
we WANT it!

my only one.

we had a fight last night
and i called him mad
makes me feel so sad
and i'm so ashamed
he's my only one
i give him all my love
even though my mom says no!
i just go on and on
no one's gonna take him away from me..
everyday and everynight
i just wanna hold him tight
and make sure that everything stays right
and everyday and every night
to dream of him is my delight
and know that he'll stay with me all the way

Tuesday, October 28, 2008

dsk night?


saya mempunyai masalah utk ke dsk night.
bolehkah kamu semua tolong saya carikan dress kaler hijau?
glitter n glamour.
oh tidak!
dan bolehkah kamu semua yakinkan saya bahawa saya akan kelihatan cantek apabila memakai dress?
mesti saya akan kelihatan seperti orang yg silly.
wtf!

Monday, October 27, 2008

happy the birth, afiq :)

happy 20th birthday.

tak dapat nak bagi apa2 utk kamu.

sorry :(

may God bless u n us.

ahahahaha.

bye.

ily!

:)

rakan.kawan.teman.

dayana alia :)
she's my amoy n oso my everything!
hohoyeah, sayang.
jangan perasan oke.
tetapi aku mmg sayang sama kau la vodo.
heeee :)
ily sampy mati lah, nok!
mwahx.
mari meronggeng.
:)
naddy :)
dis is my bracie naddy.
saya sayang dia.
tak da pape nak ckp about her.
dia cantek.
ahaha.
bye.
ily, sayang!

wong :)
kenal wong ni masa national service.
dia best.
suka merajuk dgn dia sbb bila dia pujuk nampak funny n comel.
haha.
nak gi miry.
nak jumpa wong!
wong,
mish u like hell.
heeeee.
whtever it is,
kamek sayang kitak bha!
:)

fandy & emei :)
kawan since my primary school sehingga lah ke hari ini.
oh.
they're my everything.
my laughmates n oso my crymates.
ahaha.
kami bahagia apabila bersama.
*wink*
they're not single tetapi 'available'!
'available' ke?
sayang korang sangat.
sayang sampai kiamat!
:)