About Me

My photo
I am optimistic and sentimental to the point of being annoying, especially to people who think that being cynical and cold is cool. Everyday, I thank Allah for everyday things like the ability to breathe, the ability to love, the ability to laugh, and the ability to eat and drink.

Saturday, July 3, 2010

memorial of national service.

hari ni, pergi Midvalley. jumpa rakan seangkatan masa PLKN dulu! ada W, Yoya, Baby, Alank & Naim. best sangat sbb tak perna lagi jumpa dorang since June 2008. lame jugak tu kan. almost 2 years. tapi masing masing tade pape perubahan pon. hahaha. mula mula jumpa W je. pegi makan kat TGI Fridays then shopping shopping :)

okay, ni masa kat TGI Fridays dengan W. thanks belanja :) then jalan jalan + shopping. hahaha. yg tu part paling best!

okay, mase ni sesi jerit menjerit. masa aku dengan W tengah menikmati Secret Recipe, Yoya dgn Naim datang. haha. best!

ni last skali. masa Alank n Baby dah datang. seronok okay! nanti kite jumpe lagi ye kawan kawan :)

mmmwaaahhhxxx, luv ya!

Thursday, July 1, 2010

current wishlists [edited]

  • Guess jeans, range daredevil the best! [tapi bukan daredevil, tak kesa la :)]
  • Jam. ape ape lah, Fossil ke :)
  • Compact powder Body Shop no. 04
  • Blusher Body Shop no. 04 jugak!
  • Eyeliner Body Shop.
  • Perfume. ada 1 perfume Lancome. tak tau ape nama dia. [dah dapat dah. Paris Hilton]
  • Hanbag & kasut raya [yg ni mesti dapat punya tp taktau bila]
  • New laptop - VAIO ke. wooww! haha.
  • Blackberry. ape ape model pon aku tak kesa :D [dapat E71 je!]

ni lah yg aku perlukan skang ni. akan cuba didapatkan secepat mungkin dan selewat-lewatnya sebelum raya. harap harap dapat semua :) tapi yg last n 2nd last tu maybe 5 tahun akan datang kot. tu pun belum tentu lagi. HAHAHA!