About Me

My photo
I am optimistic and sentimental to the point of being annoying, especially to people who think that being cynical and cold is cool. Everyday, I thank Allah for everyday things like the ability to breathe, the ability to love, the ability to laugh, and the ability to eat and drink.

Sunday, February 28, 2010

amoy's birthday

happy 20th birthday, my dear Dayana Alia!

hope u live a happy life n may God bless u n us. hahahaha.

i love youuuuuu <3

Thursday, February 25, 2010

genting genting genting :))

dah seminggu berlalu. baru aku na update. last saturday, aku dengan amoy n intan g genting. act dari sem 2 lagi kitaorang da plan nak g genting ni n atas sebab sebab yg tadapat dielakkan, tak jadi pon kitaorang nak pegi. n bila dah sem 4 ni, tak plan sangat pon but finally jadi jugak. diaorang stay kat rumah aku. pagi sabtu tu kitaorang gerak g genting.

ini antara gamba gamba untuk tatapan korang :)

ni tuan punya JKY 9556. thnks neo. kau byk berjasa. hahahaha

okay, ni dalam cable car. tengok muka amoy. muka berani kan? fake je tuhh!

baru sampai. warm up naik spiderman. mantap. suara aku jerit sampai klang pon bole dengar kot.

sweethearts, kemana sahaja pasti bersama. i love both of u <3

Q time nak main buaian. tak fun sebab mata aku masuk habuk pastu kena bahan. diorang cakap aku takut. cehhhh

ni sebelum kejadian. haha

space shot, here we come. hahaha

sebelum naik takut sangat. rasa macam na patah balik je masa da duduk tu. tapi bila da turun, rasa nak naik lagi (belagak sikit). haha mesti aku kena bahan punya kalau amoy baca nih.

thnks nyda for dis picture. we love it n we love u :)

ni geng jumpa kat sane. abby, eyfa, nyda n acha si muntahahahahaha kate amoy.

last but not least, ni gamba fevret aku. banyak lagi gamba act. tapi takan na upload semua kan.

aku dgn kawan kawan sangat happy n teruja sebab dapat g genting sama sama. puashati sebab dapat main semua. haha. skang tengah pikir untuk nxt trip plak. pikirkan ye kawan kawan.

:)


Saturday, February 13, 2010

i live my life for you

you know you're everything to me
and I could never see, the two of us apart
and you know I give myself to you
and no matter what you do, I promise you my heart

I've built my world around you and I want you to know
I need you like I've never needed anyone before

I live my life for you
I want to be by your side in everything that you do
and if there's only one thing you can believe is true
I live my life for you

I dedicated my life to you
you know that I would die for you
but our love would last forever
and I will always be with you
and there is nothing we can't do
as long as we're together

I just can't live without you and I want you to know
I need you like I've never needed anyone before

I live my life for you
I want to be by your side in everything that you do
and if there's only one thing you can believe is true
I live my life for you

I've built my world around you and I want you to know
I need you, like I've never needed anyone before

I live my life for you
I want to be by your side in everything that you do
and if there's only one thing you can believe is true
I live my life for you....

dedicate to : ahmad afiq ishak

i love u, sayang <3

Wednesday, February 3, 2010

setelah sekian lama...

hahahaha ye ye. aku tau aku da lame ta update blog aku. da berhabuk da blog ni ha. even blog aku ni tade la ramai mane yg bace, aku saje la na update untuk kepuasan hati aku sendiri. haha. derr whtever. since aku da masuk balik poly, aku memang da jarang on9 blog ni ha. asek berfacebook je. dah addicted dengan facebook la plak. macam myspace jugak la dulu. sekarang aku berada di port dickson. cheh ayat na skema plak kan.

PD tidak berubah, masih seperti dulu. dan aku plak masih setia bersama Taman Politeknik yg dicintai cuma dah takde duduk kat rumah lame. rumah lame line panas bai. byk bale plak nanti mcm sem 2 dulu. aku bukan ape. i dont want banana fruit two times okay. hahaha. sem ni aku duk 3 orang je. dengan daya n intan. kami serasi bersama dan boleh berkongsi masalah bersama. masing masing tade byk hal. lagipun ni pon dah final sem kan. tawakal jelah supaya semuanya okay. geng geng juga masih seperti dulu. deana, zetty, naddy n kak syusyu. segala esaimen dan presentation berkumpulan akan disiapkan bersama. huhu.

lecturer aku sem ni okey la. tade teruk sangat. jadual pon takde pack. cuma selasa n rabu je clas sampai petang. hari laen semua clas sampai tengahari je. blazer plak dah ditetapkan kena pakai isnin n rabu. peh. hari rabu clas tak sampai pukul 5 plak. memang belengas lah dengan blazer yg tebal tuh. aihh tapela. saba. tinggal 4 bulan je lagik. may, come fast please. hahaha. rase macam ta sangke plak da nak abes study. rase cam baru je aku jadi freshie. hahaha. sedih pon ade na berpisah dengan kawan kawan. pasni na tempuh alam pekerjaan plak. adoi. lagi sakit. takpela. rezeki ada d mana mana kan. pray for me guys.

thanks, love ya! :D