About Me

My photo
I am optimistic and sentimental to the point of being annoying, especially to people who think that being cynical and cold is cool. Everyday, I thank Allah for everyday things like the ability to breathe, the ability to love, the ability to laugh, and the ability to eat and drink.

Wednesday, November 26, 2008

heroes ;)

ni nuar ;)
dia hero saya, kakak2 saya dan ibu saya.
dia kurus.
tidak seperti budak di bawah ni.
haha.
jgn marah nok!
saya sayang dia.
don't mess with him or u'll die.
amaran keras!
heee ;)
ini ejam.
dia si gemuk kesayangan saya.
jangan tanya siapa dia.
dia pun hero saya dan kakak2 saya juga ibu saya.
hehe ;)
saya selalu mencubit lemak d perutnya.
hahaha.
nyam nyam~
dia stadi sama saya kat poly pd!
dia best.
kakak,
kekasihmu, kekasihku jua!
;)






Monday, November 24, 2008

gila.

ni gamba saya n amoy setelah melintasi gadis ganu yg agak menyakitkan hati.
bodoh sombong!
gelak2 time kitaorg lalu.
menyampah ok.
sialan juge kadangkala!
eh bukan sialan.
sialang!
haha.
time ni,
kitaorg rushing balik bilik sbb ada yg kata blok tada air!
heee.
sempat gak posing tu.
kalau la tau sebenarnya berita tu tak betul,
dapat gak snap picture yg lagi cantek dan senonoh.
haha ;)

saya & amoy ;)
setelah pulang dari makan d cafe A,
mood nak bergambar tetiba jea dtg menerjah.
hahaha.
selekeh tak saya?
lihat saja pada tudung saya, baju saya & seluar track saya.
heeeee.
buruk.
cuma selipar roxy yg baru tu jea yg nampak agak menarik.
nyam nyam.
hahaha.
nak selipar baru lagi boleh?
hehehe ;)



Tuesday, November 18, 2008

dsk nite yang sensasi.

ahahaha.
jumaat malam sabtu haritu,
course dsk poly pd ada anjurkan 1 dinner.
kononnya luminosity greenness glorious nite.
heeee ;)
n saya rasa enjoy dat nite!
rupanya mlm tu menjadi nitemare bg kakak2 sem 4.
dinner tu menjadi sebutan di kalangan lecturer2 kami kat poly.
hadoi.
sampai ada lecturer yg cakap,
dsk nite kali ni adalah dinner yg paling dahsyat.
hahaha.
hebat tak kitaorang?
gila ah.
lecturer balik awal pun,
jadi isu!
lecturer cakap kitaorg berparty lepas diaorang balik.
mana ada!
kitaorg cuma amik2 gamba n karaoke jea afta dat.
busan sungguh.
tapi naseb baek la sem 1 tak terlibat.
whatever it is,
saya hot malam tu.
hahaha ;)

Sunday, November 2, 2008

dangerously in love ke?

jatuh cintakah saya?
haha.
entry nak gempak jea.
tak tau la nape lately asyik terbayang si dia jea.
slalu jea sebut nama si dia dkt kengkawan.
agaknya, kengkawan pun dah bosan.
heee.
adakah si dia tu sama perasaan dgn apa yg saya rasa rite now?
i hope so!
n of cos saya ternanti-nanti sesuatu yg buat saya bahagia.
sure korang faham what i mean kan?
;)

Saturday, November 1, 2008

my everything.

ayah & emak ;)
mereka parents saya.
they're my priority!
saya rindukan ayah dan emak saya yg dulu.
emak saya yg tembam & ayah saya yg agak ceria dulu.
skrg dah berubah.
ayah saya sakit dan kini warded di IPR jalan pahang, KL.
emak makin kurus menjaga ayah saya yg sakit.
oh tidak!
walaupun saya tak suka keadaan ini,
i have to accept this as Allah's fade.
please, kepada semua yg membaca entry ini,
doakan kesihatan ayah saya.
thanks ;)

the sisters.

ain & nurul ;)
mereka kakak saya.
saya adik mereka.
haha.
mereka tidak single okeh!
;)

kesayanganku ;)


ini kiki.
dia adalah kesayangan saya & keluarga saya.
we can't live witout her!
oh.
dia mmg suka bergambar.
haha.
tapi 1 jea yg dpt saya uploadkan.
masa akan dtg, saya upload lagi okey.
buat pengetahuan semua,
kiki suda bergelar ibu beberapa bulan yg lepas.
kiki kini mempunyai 3 ekor cahayamata yang bernama pirate, putih & pinky.
hohoyeah!
mereka sangat nakal.
tapi kiki sangat sabar dlm mendidik anak-anaknya.
saya berbangga dgn kiki.
haha ;)