About Me

My photo
I am optimistic and sentimental to the point of being annoying, especially to people who think that being cynical and cold is cool. Everyday, I thank Allah for everyday things like the ability to breathe, the ability to love, the ability to laugh, and the ability to eat and drink.

Monday, May 24, 2010

demam raya

sekarang da bulan 5 n beberapa hari je lagi akan masuk bulan 6. errrr macam kejap je kan. bulan 8 da start puasa. skang ni aku dan keluarga da start shopping raya. sbb tailor kami cakap da tanak ambil tempahan start bulan 6. grrrr. so marilah kita beramai ramai pegi jalan TAR kat KL tu. banyak choice. tengok ni! banyak kan?

jum promote Jakel. Jakel banyak choice ok. baju raya aku tahun ni 2 pasang je. dua dua beli kat Jakel. cukup la kot. aku ni tak raya pon tempah baju. so baju baju tu bole jugak djadikan baju raya bagi mengelakkan pembaziran ye kawan kawan. n dis year jugak, cotton menjadi pilihan aku. cotton lagi. haih. dengan tidak sengaje, dua dua pasang cotton tersebut berwarna purple :) cantik jugak purple kan. yg aku pegang ni kakak aku yg punya. cantik kan? aku suka.

kalau taknak g Jakel, bole jugak jalan jalan kat arked tu. banyak choice jugak. tapi kena pandai cari lah. ada yg mahal. yang penting jalan TAR memang syurga untuk membeli kaen ela, tudung dan sebagainya. tahniah eja! sbb dah berjaya beli baju raya. tapi tak pasti berjaya dsiapkan atau tidak untuk dpakai masa raya nanti. taknak jadi mcm tahun lepas. my tailor, please take note [macam la nyonya tu bace blog aku kan]. haha

tetibe plak ade gamba ni. takpela, tadi promote Jakel. ni promote kakak aku pulak. nama dia Nani same cam name mak aku. byeee :)

Sunday, May 2, 2010

double trouble

tak pasal pasal aku bole ikut diorang ni pegi konsert. jarang jarang aku buat ni. hahaha dah la search n wings plak tu. memang keras aku dalam dewan tu. 3,4 lagu je yg aku tau. yg lain aku jadi stone. tapi layan jugak weh. berbaloi la untuk rm70. thanks kawan kawan. kalau takde korang, takde la aku pegi konsert camni tau. kawan dengan korang, tade istilah takut dalam diri aku. hahahaha. ni ada gamba sikit. bakar line untuk korang yg tak pegi. hehehe :)

aku ade dalam asakan 20,000 orang manusia. haha

amoy, aku n intan.


okey, dah! tu je. thanks. bye! :)