About Me

My photo
I am optimistic and sentimental to the point of being annoying, especially to people who think that being cynical and cold is cool. Everyday, I thank Allah for everyday things like the ability to breathe, the ability to love, the ability to laugh, and the ability to eat and drink.

Sunday, August 9, 2009

malacca :)

semalam, aku dan family ke melaka. saja na berjalan jalan kat melaka bandar bersejarah tu. kitorang ni nama jea kampung kat melaka tapi ta pena pon jalan jalan kat area town melaka tu. oh melaka sangat best. ta caye? tengok ni!

ni time baru pas check in kat seri costa. jalan jalan sekitar town. menara taming sari, dataran pahlawan. oh heaven!

ni lah menara taming sari. dia naik tinggi then pusing pusing tengok view melaka.
ini lesbo aku. haha. ni aktiviti kitorang sementara tunggu waktu malam. pas maghrib baru keluar merayau lagik!

ni eye on melaka kot name dia. saje gatal gatal naik lagi. padahal yg kat titiwangsa dulu pon benda yg sama jea!

even aku ta berape suke kat esprit sbb harga dia mcm tah ape ape, tapi aku suke gamba ni.

dis is my fevret part. shopping d dataran pahlawan. best!

ni ape kes? macam kat kl tade MNG kan kan? haih..
na balik suda. tengs mak n acu yg byk sponsor holiday nih. best n we're having so much fun d malacca. i love u lah ali rustam!

6 comments:

alyp nazreen said...

lawa baju checkers kaw . :D

[r]aDi said...

best nyer dapat cuti2..

huhuuhhuhh

si eJa said...

alyp.

tenkiu.

si eJa said...

radi.

mmg best.

jum p perak plak.

hehe suke lah tuu!

mashimarul. said...

melake terbaik wokk haha. sbb abg org melake jugak lah adekk :)

si eJa said...

mashimarul.

oh abggg. really?

hahaha