About Me

My photo
I am optimistic and sentimental to the point of being annoying, especially to people who think that being cynical and cold is cool. Everyday, I thank Allah for everyday things like the ability to breathe, the ability to love, the ability to laugh, and the ability to eat and drink.

Monday, June 14, 2010

120610

kelmarin, aku dengan kawan kawan yg sama batch dengan aku pegi reunion. reunion ni jiji yg arrange. kitorang tukang join jea. bile semua dah setuju nak pegi air terjun, jiji pilih hutan lipur jeram toi kat negeri sembilan. best la jugak tempat dia. tapi aku tak mandi pon. malas. so, aku jd photographer jea kat sane. meh tengok gamba aku upload skit :)

ni mase otw. aku, zie, azila n daus naik kereta aku tp daus yg drive. almaklumla, lesen aku ni banyak sangat! haha

ni pemandangan dari atas, tempat kitorang berkelah. geram jea tengok air tu kann!

tengok tu, anak anak monyet tengah mandi. hahaha tadela aku gurau jea. seronok jea korang mandi ehhhh!

kalau takde aku, tak makan la diorang ni tau. hahaha :)

okay, ni mase na balik da. btw, aku happy sbb dapat jumpa balik kawan kawan yg dah lame tak jumpe. next time buat lagi k!

4 comments:

its naddy. said...

best! kite bile plak?
eehehe :))

nama said...

wahh
seronok!!

si eJa said...

naddy :
tula. bila ek? tunggu nad cuti :)

nama :
seronok. nnt kita buat class kita pulak k!

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot