About Me

My photo
I am optimistic and sentimental to the point of being annoying, especially to people who think that being cynical and cold is cool. Everyday, I thank Allah for everyday things like the ability to breathe, the ability to love, the ability to laugh, and the ability to eat and drink.

Sunday, January 16, 2011

done packing!!

Yayyyy, finally aku dah siap packing untuk ke Brunei & Labuan! Actually kalau nak pegi holiday, packing adalah perkara yg membosankan dan perkara yg paling aku tak suka. Kenapa? Sebab aku seorang yg sentiasa rasa tak cukup kalau keluar dari rumah dan tidur dekat tempat laen! Kalau boleh la kan, blanket dengan bantal pun nak bawak!

Sila bayangkan. Pegi Melaka 3 hari pun aku bawak luggage mcm nak pegi Hajj. HAHAHA. Tapi kali ni aku terpaksa sumbat-sumbat taknak bawak beg besar. Aku ni kalau nak pegi travel seminggu akan bawak pakaian untuk 2 minggu. Sakai kan. Sebab kalau kat umah dah biasa pilih-pilih baju. Kalau tak kena, tukar baju laen. Kalau kat tempat laen pun camtu. Kita kena ready kan kan.

Align CenterSebelum. HAHA.

Selepas. Dah malam baru siap wey. HEHEHE.

Itu je nak share dengan semua. Minggu ni adalah minggu rajin untuk mengupdate blog. Ok thanks bye!! :)

11 comments:

Manj said...

alaaahhh! seronoknye nak pergi vaction

take care eja...

-azie-

nabilah said...

semoga selamat pegi dan pulang yea babe. sma la mcm i.. pegi holiday 3 hari bju mcm smggu.. hahaha. nnti ada je yg tak kena. ada je yg tggl.. hahaha.

si eJa said...

azie,
tq syg! rinduuu :(

fatin :
oyeahh. tq again dear :)

Iera Fakhira said...

omaigod! eja jalan2 lah!! damn~ menci menci menci ^_^
take care dear and much love! mwahxoxo

nurkaloi said...

owh hohoh
nak ikut nak ikut...
bagus
rajen rajen kan mengemas
lau takde bju yg sswai nk pkai
g beli jer laa
tak pun pkai cawat jer
ngee~~

si eJa said...

iera :
heheh. jalan tak jauh. dekat2 je :) tenkiu dear! *hugs & kisses*

nurkaloi aka jane :
kalau pakai cawat dah boleh kawan dgn jane la sbb jane biasa buat kan kan. hahahaha

_nurazeera_ said...

wah2 :) seronok! have a safe trip eja :)

she rossi said...

have a safe trip ;)

si eJa said...

zeera & nyda, thanks tau. much love!

NatasyaBellamy said...

nak ole2!! hee. tc dear!

si eJa said...

insyaallah tasya. thanks yeah!