About Me

My photo
I am optimistic and sentimental to the point of being annoying, especially to people who think that being cynical and cold is cool. Everyday, I thank Allah for everyday things like the ability to breathe, the ability to love, the ability to laugh, and the ability to eat and drink.

Monday, December 13, 2010

Bakat Istimewa Piala Perdana Menteri 2010

Hello, hi semua. Bosan gila ok kat ofis ni. Lagipun dah lama tak update blog yg tak seberapa ni. Busy memanjang. HAHA. Busy la sangat. Last month memang aku busy tahap lapan la. 4 & 5hb hari tu ada event besar DS Rosmah Mansor peringkat kebangsaan. Live kat TV pulak tu. So, kena la buat bersungguh-sungguh bagi memuaskan hati semua pihak. Congrats to me, Kak Rina, Kak Lin & Pak Man sbb event kita berjaya :)


Event tu tentang bakat istimewa kanak-kanak OKU. Memang mantap la. Mula-mula kitaorang dah buat peringkat separuh akhir dekat INTEC, Seksyen 17, Shah Alam. Then, final dia buat dekat Stadium Titiwangsa. Ada 3 kategori which is solo, duet & tarian berkumpulan. Sangat fun even diaorang ni istimewa. tapi semuanya bestbest belaka. Good job and tahniah kepada kontinjen Johor sebagai pemenang keseluruhan :)

Selain tu, nak jugak ucapkan tahniah kat LO aka sukarelawan from UiTM yg banyak sangat membantu. Esp NJ, Akim & Syafiq. Dorang ni antara yg rapat ngan aku. Kesemua 30 orang ni rajin & excellent sangat! Thank you and congrats guys. Love ya, keep in touch! :)

Ini gambar versi OKU. Hahaha. Korang superb!


Okay, dah takde pape lagi kot. Pasni nak update laen pulak. See ya!

0 comments: